ŞIRNAK / IDİL - Selahaddin Eyyubi İlkokulu

Selahaddin Eyyubi İlkokulu

KARALAR BELDESİ TEMEL MAH. OKUL CAD. NO 23 İDİL / ŞIRNAK
Vizyon
Milli değer ve kimliğini kaybetmeden, evrensel eğitim ve öğretim ilkeleri doğrultusunda, Ülkemizin dünya lideri olmasına en büyük katkıyı sağlayan, ülke ve dünya sorunlarına duyarlı, çağdaş, demokratik, yaratıcı, verimli, yeteneklerine uygun mesleği seçebilen, mutlu ve sorumluluk sahibi öğrenciler yetiştiren eğitim, öğretim ortamı oluşturmaktır.
Misyon
Biz bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili becerili kendine güvenen milli ve manevi değerlerine sahip, geçmişten gelen tarihi misyonunun farkında, geleceğe emin adımlarla yürüyen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve onlara 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız.
Kütüphane Kitap Sayısı :2000
Öğretim Şekli :NORMAL EĞİTİM
08.30-14.20
Ulaşım
Beldemize tam ana yol üzerinde olup yarım saatlik aralıklarla İdil´den Midyat´a ve Midyat´tan İdil´e hareket eden minibüslerle ulaşım mümkün olmaktadır.
Öğretmen servisleri mevcuttur.
TEMEL MAH. OKUL CADDESİ NO 23 KARALAR BELDESİ İDİL/ŞIRNAK
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Okulumuz İdil İlçe Merkezine 25 Km. uzaklıktadır.Mardin midyat ilçesine 35 km uzalıktadır. Şırnak İl Merkezine 95 Km. mesafede yer almaktadır.